Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne ideje

Ptiči iz modelirne mase

11176

Ustvarjalna ideja Ptiči iz modelirne mase

Ptiči iz modelirne mase

Opis postopka

Preprosto oblikovani ptiči iz bele in črne modelirne mase, ki se suši na zraku.
p
1. Iz črne in bele modelirne mase naredite kačice, jih zložite izmenično ena poleg druge ter jih razvaljajte v večji kvadrat.
2. Kvadrat nežno prepognite in oblikujte ptičje telo. Z mokro maso združite proge tako, da se ne vidi stikov in ko menite, da so vam stiki in oblika všeč, očistite morebitne ostanke črne ali bele mase.
3. Posušite ptiče in če želite imeti bleščeče figurice, jih polakirajte s svetlečim prozornim lakom.

Slike postopka

Ustvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne maseUstvarjalna ideja Ptiči iz modelirne mase