Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne ideje

Piščančki

11451

Ustvarjalna ideja Piščančki

Piščančki

Opis postopka

Piščančki so izdelani iz pobarvanih jajčk iz vate. Za greben in kljun so uporabljene rožice iz filca, ki smo jih prerezali s škarjamiin prilepili na pobarvano jajce. Kljun je narejen iz kartonskega tulca, prilepljenega na jajce z lepilno pištolo. Na drugo stran so prilepljena okrasna peresa, z barvo pa smo naredili pikici za oči. Na jajca so z zlato akrilno barvo nanešeni krogi in pike.

Slike postopka

Ustvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja PiščančkiUstvarjalna ideja Piščančki