Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne ideje

Kokoši iz filca

11519

Ustvarjalna ideja Kokoši iz filca

Kokoši iz filca

Opis postopka

Večje kokoši iz debelejšega filca so lep okras, manjše pa so lahko pokrivala za mehko kuhana jajca.

1. Narišite si šablono – trikotnik in izrežite za vsako kokoš tri trikotnike iz filca.
2. Izrežite še kljun in greben.
3. Na trikotnike iz filca nalepite šablono in s čopičem za šablone nežno nanesite barvo.
4. Ko se barva posuši, odstranite in očistite šablono in jo prilepite na drug trikotnik ter ponovite postopek nanosa barve.

5. sešijte skupaj tri trikotnike iz filca s šivom za obrobljanje in prilepite greben in kljun.
6. Prišijte ali prilepite perlo za oči.

Slike postopka

Ustvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filcaUstvarjalna ideja Kokoši iz filca