Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne ideje

Vabilo za dekliško zabavo

12198

Ustvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavo

Vabilo za dekliško zabavo

Opis postopka

Vabilo je izdelano iz različnih papirjev, žice, perlic in trakov. Dekoracija kozarca in prtička je iz žice in perlic.

1. Iz dveh različnih barvnih papirjev izrežite dve oblekici in ovratnik.
2. Z dvostranskim lepilnim trakom prilepite manjšo oblekico na večjo.
3. Okoli pasu zavežite tanek trak in ga zlepite na zadnjem delu obleke. Spredaj s 3D lepilno blazinico prilepite pentljo iz enakega traku. Na ovratnik prilepite polovične perle.

4. Odrežite kos žice in s kleščami oblikujte obešalnik. S 3D lepljivimi blazinicami ga prilepite na vizitko, na vrhu prilepite obleko tako, kot da visi na obešalniku.

5. Naredite malo obrobo iz papirja in traku in jo z dvostransko lepljivim trakom nalepite na vrh vizitke.
6. Na žico nanizajte nekaj perl, nato jo zavijte okoli pletilke, spet nanizajte perlice, zavijte…..in s tako okrašeno prebodite vizitko 1,5 cm od začetka in konca.

7. V notranjosti vizitke spodvijte žico in čez nalepite trak iz papirja.

Slike postopka

Ustvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavoUstvarjalna ideja Vabilo za dekliško zabavo