Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne ideje

Jajca iz potiskanega kartona

12210

Ustvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartona

Jajca iz potiskanega kartona

Opis postopka

Za okrasna jajca iz barvnega kartona uporabite dvostransko potiskan karton.

1. Narišite šablono jajca v želeni velikosti ter po njej izrežite štiri jajca.

2. Prepognite vsa štiri jajca po sredini in jih s spenjačem spnite po prepogibu.

3. Z luknjačem naredite luknjo pri vrhu jajc in vanjo napeljite tanko elastično nitko. Jajce bo še lepši okras, če ga boste obesili na mesto, kjer se bo rahlo vrtelo.

Slike postopka

Ustvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartonaUstvarjalna ideja Jajca iz potiskanega kartona