Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne ideje

Piščanci iz filca

12220

Ustvarjalna ideja Piščanci iz filca

Piščanci iz filca

Opis postopka

Piščančki so izdelani iz vzorčastega filca. Peritničke in noge so oblikovane iz žice za rože, ki je prišita na filc. Za oči potrebujete še lesene perle.

1. Najprej si izdelajte šablono – trikotnik ca 16 x16 x13 cm in izrežite dva enaka kosa filca.

2. pripravite žico – za nogici dolžine ca 80 cm, za greben ca 40 cm in za dve krilci dvakrat po ca 40 cm.

3. Prepognite vse kose žice na polovico in oblikujte dele podobno kot na slikah. Na koncu naredite zanko, da boste lahko vse dele prišili na filc.

4. Položite skupaj dva trikotnika iz filca in šivajte s šivom za obrobljanje. Vmes všijte krilca in greben

5. Preden zašijete spodnji del, trikotnik napolnite z akrilnim polnilom ali vato.

6. Žico nogice vstavimo v leseno perlo in na koncu oblikujemo majhno zanko ter obe nogici skozi zanki prišijemo na spodnji del trikotnika.

7. Na koncu prišijemo dve leseni perlici za oči. Izdelek obesimo na vrvico ali elastično nitko.

Slike postopka

Ustvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filcaUstvarjalna ideja Piščanci iz filca