Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne ideje

Kokoš s piščanci

12225

Ustvarjalna ideja Kokoš s piščanci

Kokoš s piščanci

Opis postopka

Kokoš in piščanci so sešiti iz filca, okrašeni, napolnjeni s poliestrskim polnilom ali vato ter pritrjeni na podstavke.

1. Izrežite kose filca: za piščance po 10 x 20 cm in za kokoš 20 x 40 cm. Iz drugačne barve filca izrežite še po dva kljuna, dve peruti in po dva grebena.
2. Iz dvostransko lepljive folije izrežite peruti, greben in kljun v enakih velikostih in dele iz filca prilepite na obe strani folije.

3. Prepognite na polovico večji del filca, vmes vstavite greben in filc zašijte po robovih tako, da spodaj pustite odprtino.
4. Skozi odprtino napolnitei kokoš in piščance.
5. Z zunanje strani zašijte še odprtino.

6. Prišijte ali prilepite še krila in kljun ter perlice za oči.
7. S palico podstavka prodrite skozi šiv in jo z lepilno pištolo dobro prilepite na kokoš in piščance.

Slike postopka

Ustvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanciUstvarjalna ideja Kokoš s piščanci