Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne ideje

Poročno vabilo v vrečki

12255

Ustvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečki

Poročno vabilo v vrečki

Opis postopka

Poročno vabilo je izdelano iz recikliranega papirja in okrašeno z vrečko iz organce, srčki iz satena in cvetlicami.

1. Z roko odtrgajte robove recikliranega papirja po vseh štirih straneh in ga z dvostranskim lepilnim trakom prilepite na večjo vizitko.
2. Prilepite še vrečko iz organce.

3. Na manjšo vizitko napišite VABILO ter pod napis nalepite fotografijo poročnega para.
4. Iz umetnih cvetlic in listov ter satenastega traku naredite šopek in ga z lepilno pištolo prilepite na vrečko.
5. Prilepite srčke še na konce šopkovega traku .
6. V vrečko položite vabilo s fotografijo in okrasite jedilni list.

7. Natrgan recikliran papir nalepite na podolgovato vizitko, nanj nalepite še dva papirja z napisi Jedilni list in Dobrodošli.
8. Saten trak prilepite v levi spodnji del vizitke in z njim zavežite šopek. Prilepite tudi srčke iz satena enako kot na vabilo.
9. Na koncu privežite na trakove še majhen ključek.

Slike postopka

Ustvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečkiUstvarjalna ideja Poročno vabilo v vrečki