Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne ideje

Poročno vabilo z notami

12257

Ustvarjalna ideja Poročno vabilo z notami

Poročno vabilo z notami

Opis postopka

Vabilo in jedilni list sta izdelana iz recikliranega papirja in papirja, potiskanega z notnim črtovjem. Okrašena sta s srčki iz satena, srebrne žice in polovičnih perlic.

1. Za vabilo pripravimo podolgovato vizitko, ročno natrgamo robove recikliranega papirja in izrežemo pravokotnik 11 x 8,5 cm iz papirja z notami. Natrgamo še šest kvadratkov recikliranega papirja v velikosti 2,5, x 2.5 cm in en pravokotnik 2,5 x 8,5 cm.

2. Z dvostranskim lepilnim trakom prilepimo vse delčke na mesta, kot kažejo slike.

3. Odrežite srebrno žico na tri 7 cm dolge kose in iz njih oblikujte srčke.

4. Z lepilno pištolo prilepite srčke iz satena in na kovinske srčke še polovične perlice.
5. Odrežite 80 cm traku iz organce in ga privežite skozi notranjo stran vabila.

6. Opisan postopek ponovite za izdelavo jedilnega lista – glej sliko zgoraj!

www.svetidej.si

Slike postopka

Ustvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notamiUstvarjalna ideja Poročno vabilo z notami