Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne ideje

Vaza iz modelirne mase

11311

Ustvarjalna ideja Vaza iz modelirne mase

Vaza iz modelirne mase

Opis postopka

Iz modelitne mase, ki se posuši na zraku, naredimo lepe dekorativne vazice, v katere lahko damo steklene posodice vodo s cvetlicami.
V maso vtisnem različne žige, lahko pa naredimo vzorce s školjkami, storži...

1. Iz papirja in s pomočjo kozarca ali vaze si izdelajte šablono za izrez iz mase in po širini dodajte na vsaki strani po 1 cm, da boste končna robova lahko stisnili skupaj.
2. Maso razvaljajte in po šabloni izrežite obliko.
3. Preden maso zvijete, izdelajte okrasne odtise.
4. Zavijte maso okoli kozarca in z modelirko stisnite robova, da nastane okrasni rob.

Previdno snemite vazo oz. kozarca in jo dajte na papir, da se temeljito posuši.

Slike postopka

Ustvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne maseUstvarjalna ideja Vaza iz modelirne mase