SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Komplet za Ustvarjanje - akvarel

Učenje tehnike - akvarel

Naučite se slikati z akvareli s tem kompletom za vadbo, ki vsebuje vse, kar potrebujete za začetek. Optično preberite QR kodo in vas varno vodite skozi vadbo, kjer se lahko naučite različnih akvarelnih tehnik. Še več, na koncu boste dobili čudovito akvarelno sliko

Visoko pigmentne akvarelne barve so v kovinski škatli. Te vrhunske akvarelne barve imajo impresivne barvne lastnosti in odlično svetlobno obstojnost. Z njimi je enostavno delati in so primerni tako za barvno intenzivno kot tudi za stopnjevano barvanje. Papir za akvarel je na voljo v bloku A5, ki vsebuje 20 listov 200 g vroče stisnjenega papirja s fino strukturo. Čopič za akvarele ima fine najlonske ščetine in votel plastičen ročaj za shranjevanje vode. Z rahlim pritiskom na ročaj vodo enostavno napolni in dozira. Ploska krtača za ventilator ima najlonske ščetine. Idealno za mešanje barv in ustvarjanje učinkov, kot so trava in lasje. Ti dve čopiči za lase s svojimi mehkimi ščetinami sta še posebej primerni za akvarelno slikanje. Ena majhna ravna krtača in ena velika okrogla za večje površine.

Koda QR na izdelku vodi do podrobnega video vodiča, ki predstavlja vznemirljive tehnike in navodila po korakih. Kot nalašč za začetnike ali kot kreativno darilo. Očistite ščetke z vodo in pustite, da se leže ali stoje sušijo na zraku, da se dlake ne upognejo.

Vsebina: Art Aqua akvarele barva polbarvnik v 12 barvah, akvarelni blok z 20 stranmi in čopiči.
  • Redna cena:

    38,92 €

  • Popust:

    11,68 € (30%)

  • Spletna cena brez DDV:

    22,33 €

  • Spletna cena:

    27,24 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 27,24 € (0%)
  • Šifra artikla:

    34249

Dobava: predvidoma 7 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico