SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Obeski kartonski 3x8 cm, set 20

220 g, umazano bela

Manila oznake za vaše ročno napisane besede in jih lahko uporabite za organizacijo in dekoracijo.

Manila tag je majhen kos karte z veliko možnostmi. Po eni strani gre za majhne organizacijske čudeže, brez katerih v vašem domu ne gre, hkrati pa so nepogrešljivi dekorativni kosi. Toda dokler ste tip, ki ceni drobne podrobnosti, lahko uživate v manila oznakah.

Na domača olja, peste in marmelade nalepite manila etikete z naravno vrvico in nanje pišite v kurzivu, da svoji kuhinji dodate pristen in romantičen izraz
Uporabite jih kot božične darilne oznake in dopolnite minimalistično in naravno embalažo z rustikalnim ovojnim papirjem in pentljo iz preje
Uporabite jih kot pogrinjke za svečane priložnosti – napišite imena gostov z lepim zlatim flomastrom in jih z vrvico privežite okoli prtičkov.
.

Manila oznake so znane tudi kot etikete in označevalci. Nanje lahko pišete črke, številke in simbole, zato se pogosto uporabljajo za kategorizacijo in arhiviranje. Oznake vam lahko pomagajo organizirati stvari v vsakdanjem življenju, lahko pa jih uporabite tudi kot okrasni detajl pri različnih projektih. Zaradi tega je majhna karta z velikim potencialom. Zato ne pustite, da vaše dekorativne sposobnosti zaman, saj ta bela površina zlahka prenese kanček vaše ustvarjalnosti. Ne pozabite, da lahko najdete manila oznake v različnih barvah in velikostih, z vrvico in brez vrvice, a vsem je skupno to, da jih je vedno mogoče popestriti s kančkom ustvarjalnosti.
  • Redna cena:

    4,76 €

  • Popust:

    1,43 € (30%)

  • Spletna cena brez DDV:

    2,73 €

  • Spletna cena:

    3,33 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 3,33 € (0%)
  • Šifra artikla:

    234022

Dobava: predvidoma 7 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico