SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

ES Batik, 100 ml, koruzno rumena

Barva za tkanine na vodni osnovi za barvanje bombažne tkanine v barvni kopeli itd. 100 ml barve za tkanine zadošča za barvanje 700 g bele bombažne tkanine (črna barva za tkanine zadostuje za barvanje 350 g tkanine). Tkanini dodajte vodo, fino sol in fiksirno sredstvo, ki je nato pralno v pralnem stroju.

Barvna kopel: 1 kg fine soli raztopite v 2 litrih tople vode v kadi. V kad natočite še 4 l tople vode 30-60°C. Hladnejša kot je voda, svetlejša je barva. Toplejša kot je voda, temnejša in intenzivnejša je barva. V kad dodajte 100 ml barve za tkanine in 200 g fiksirnega sredstva. Premešajte – in barvna kopel je pripravljena. Predmete iz bombažnega blaga potopite v kopel za barvanje med 5 in 20 minutami. Dlje kot je, temnejša je barva – in obratno. Uporabljajte rokavice za enkratno uporabo. Predmete iz bombažnega blaga večkrat izpirajte v vodi, dokler voda ni čista. Končajte s pranjem oblačil iz bombažnega blaga v pralnem stroju. Pri barvanju bombažnih tkanin v pralnem stroju položite bombažne tkanine v pralni stroj, dodajte fino sol, barvilo za tkanine in fiksirno sredstvo, raztopljeno v 1 l vode, neposredno v boben pralnega stroja in operite med 30-60°C.

Barva za tkanine se lahko uporablja za popolno barvanje bele bombažne tkanine (v barvni kopeli ali v pralnem stroju). Barvilo se lahko uporablja tudi za tehnike barvanja tkanin (v barvni kopeli), ki ustvarjajo vznemirljive učinke z maskiranjem delov blaga z elastičnimi trakovi, vrvicami, kljukicami itd. To je zelo priljubljena dejavnost z veliko vgrajene ustvarjalnosti in možnosti. 100 ml zadostuje za barvanje cca. 700 g bele bombažne tkanine ali 350 g črne tkanine
 • Redna cena:

  8,40 €

 • Popust:

  2,52 € (30%)

 • Spletna cena brez DDV:

  4,82 €

 • Spletna cena:

  5,88 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 5,88 € (0%)
 • Šifra artikla:

  33346

Dobava: predvidoma 7 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico