SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

ES Batik, 100 ml, rjava

Barvilo za tkanine na vodni osnovi za barvanje bombažne tkanine v barvni kopeli itd. 100 ml barvila za blago zadostuje za barvanje 700 g bele bombažne tkanine (črno barvilo zadostuje za barvanje 350 g tkanine). Tkanini dodajte vodo, fino sol in sredstvo za pritrditev, ki je nato primerno za pranje v stroju

Barvna kopel: 1 kg fine soli raztopite v 2 litrih tople vode v kadi. V kad nalijte še 4 l tople vode s 30–60 ° C. Čim hladnejša je voda, svetlejša je barva. Toplejša je voda, temnejša in intenzivnejša je barva. V kad dodajte 100 ml barvila za tkanine in 200 g fiksirnega sredstva. Premešajte - in barvna kopel je pripravljena. Predmete iz bombažne tkanine potopite v barvo med 5 in 20 min. Dlje kot je temnejša barva - in obratno. Uporabite rokavice za enkratno uporabo. Predmete iz bombažne tkanine večkrat sperite v vodi, dokler voda ni čista. Zaključite s pranjem kosov bombažne tkanine v pralnem stroju. Ko barvate predmete iz bombažne tkanine v pralnem stroju, postavite predmete iz bombažne tkanine v pralni stroj, dodajte neposredno sol, barvilo za tkanine in fiksirno sredstvo, raztopljeno v 1 l vode, neposredno v boben pralnega stroja in operite med 30-60 ° C.

Barvilo za tkanine lahko uporabimo za popolno barvanje bele bombažne tkanine (v barvni kopeli ali v pralnem stroju). Barvilo se lahko uporablja tudi za tehnike barvanja tkanin (v barvanju), ki ustvarjajo vznemirljive učinke z maskiranjem delov tkanine z uporabo elastičnih trakov, vrvic, kljukic itd. To je zelo priljubljena dejavnost z veliko vgrajeno kreativnostjo in možnostmi. 100 ml je dovolj za barvanje cca. 700 g bele bombažne tkanine ali 350 g črne tkanine.

asset.productmarketingcloud.com/...
  • Redna cena:

    8,40 €

  • Popust:

    2,52 € (30%)

  • Spletna cena brez DDV:

    4,82 €

  • Spletna cena:

    5,88 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 5,88 € (0%)
  • Šifra artikla:

    33351

Dobava: predvidoma 7 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico