SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Skicirni set umetniški, set 12

v lesenem kovčku

  • Redna cena:

    48,68 €

  • Popust:

    14,60 € (30%)

  • Spletna cena brez DDV:

    27,93 €

  • Spletna cena:

    34,07 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 34,07 € (0%)
  • Šifra artikla:

    34299

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

To je odličen začetni komplet za vsakogar, ki rad riše. Vsebuje vse, kar potrebujete za podrobne risbe s senčenjem in barvami, kot tudi skiciranje, risanje življenja in risanje z barvicami/ogljem, bodisi s pravim modelom ali majhno lutko. Prihaja v privlačnem lesenem kovčku.

Ti risalni svinčniki različnih trdot so odlični, ko želite risati v podrobnostih. Trdi svinčniki (H) so svetlejše barve, mehki (B) pa temnejše barve. To je prednost pri delu s sencami/senčenjem na risbi. Lahko tudi dopolnite ali kombinirate z barvnimi svinčniki in pastelnimi svinčniki, odvisno od želenega izraza. Svinčniki z ogljem in pastelno kredo so zelo mehki in porozni pripomočki za risanje, ki so primerni za bolj grobo skiciranje na grobem papirju, kjer lahko črte podrgnete in zabrišete ali odstranite s stožčastim mešalnim čepom ali gnetljivo radirko (ki jo lahko razmaknete in modelirano v želeno obliko). To lutko lahko postavite in razporedite v različne položaje in je odličen način, da vam pomaga slediti razmerjem in linijam človeškega telesa, ko skicirate ali rišete življenje. Brusni papir se uporablja za brušenje konice mešalnega čepa, ko se ta obrabi.

Za risalne svinčnike je priporočljiv papir za skice ali risanje, za oglje in kredo za pastelne svinčnike pa nekoliko bolj grob risalni papir, ki bolje obdrži barve kot gladek papir. Da bi se izognili drgnjenju poroznega oglja itd., priporočamo, da po končanem delu slike poškropite s fiksirnim sredstvom, da zaščitite svoje umetniško delo...

vključno s škatlo za shranjevanje