SVET IDEJ
Količina:

0


Znesek:

0,00

Plus Color marker, 1/3

1-2 mm,

Kakovosten marker s polno pokritostjo na vodni osnovi s konico črpalke. Primerno za vse vrste površin. Posuši svilnato mat, da se ujema z ustrezno barvo v paleti barvnih oblog Plus Color.

Za uporabo marker močno pretresite in nato nekajkrat nežno pritisnite na konico, da začne barva teči. Če želite zamenjati konico: prvič: primite konico, jo previdno izvlecite, obrnite in potisnite naravnost nazaj. Naslednjič jo zamenjajte z dodatno konico v pokrovčku. Na površinah, na katerih obstaja nevarnost odtekanja barve (npr. Neobdelan les), priporočamo, da površino predhodno pobarvate za ostre rezultate

Rahlo zaobljena konica in neprozorne barve ponujajo veliko priložnosti za dekoracijo na pobarvanih in lakiranih površinah, pa tudi na papirju, kartonih, lesu, kovini, kamnu itd. paleta barv za obrt. To ponuja nekaj zelo posebnih priložnosti za lepo in harmonično kombinacijo barve in markerjev na vseh vrstah površin. Dodatna konica iz klobučevine daje markerju daljšo življenjsko dobo in jo je enostavno zamenjati. Pravzaprav lahko klobučevino spremenite cele štirikrat, saj je vsaka konica na obeh koncih enaka. Oznaka za okolje z oznako za okolje Plus je vaše zagotovilo, da izdelek izpolnjuje zelo stroge zahteve glede vpliva na okolje in potencialnih škodljivih učinkov pri otrocih in odraslih.
  • Redna cena:

    14,37 €

  • Popust:

    4,31 € (30%)

  • Spletna cena brez DDV:

    8,25 €

  • Spletna cena:

    10,06 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 10,06 € (0%)
  • Šifra artikla:

    39897

Dobava: predvidoma 7 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico